Agriton

Agriton is gevestigd in Mesen en is de enige door EMRO (EM Research Organization) goedgekeurde distributeur in Franse, Belgische en Luxemburgse gebieden.

EM Agriton verdeelt natuurlijke grondstoffen als Effectieve Micro-organismen (EM®) met als doel natuurlijke processen te verbeteren.

EM Technology® kan worden gebruikt in een groot aantal sectoren en voor allerlei toepassingen: van dierenverzorging tot plantenonderhoud, in uw tuin, op het veld, voor menselijk welzijn, voor schoonmaak of zelfs voor waterbehandeling of recycling van organisch materiaal, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat is EM?

Professor Teruo Higa (Japan) is de uitvinder van de EM Technology®. EM is het resultaat van de zoektocht naar een manier om met minder chemicaliën een hogere landbouwopbrengst te krijgen. Deze technologie verbetert alle natuurlijke processen dankzij pre- en/of probiotische acties. Het wordt wereldwijd gebruikt in veel verschillende sectoren zoals welzijn, landbouw en zelfs voor dieren.

Toepassingen

Via onze webshop bieden we een selectie van het EM-gamma aan. Op vraag is het mogelijk andere producten uit het assortiment te bestellen. Hiervoor kan u ons steeds contacteren.