Moso

MOSO® ontwikkelt en creëert bamboe producten voor binnen- en buitengebruik die voldoen aan de hoogste technische eisen en kwaliteitsnormen. Deze prachtige afwerkingsproducten zijn gemaakt van de duurzame en hernieuwbare grondstof bamboe.

U bent op zoek naar een ecologische vloer? Bamboe biedt een uistekend ecologisch alternatief voor tropische houtsoorten. Bamboe is immers een snelgroeiend gras en geen hout. Er is dus geen boskap.

MOSO® wordt gezien als het A-merk in bamboe vloeren, terrasdelen, panelen en fineer, dankzij de focus op duurzaamheid, productkwaliteit en innovatie.

MOSO® biedt een enorme variëteit aan bamboe vloeren, verdeeld over drie collecties, waarmee er een bamboe oplossing is voor iedereen.

De producten van MOSO® zijn FSC gelabeld en zijn CO² neutraal of zelfs beter.

MOSO® bamboe parket: een uitstekend ecologisch alternatief voor tropische houtsoorten vind je online terug in de EcoBouwWinkel: duurzaam ecologisch en gezond!

Bekijk ook onze andere verschillende soorten bio-ecologische en duurzame vloerbekleding die bijdragen tot een gezond binnen klimaat.

Benieuwd naar de geschiedenis of de werking van het bedrijf MOSO®? Klik dan hier.

Opmerkingen, vragen, twijfels, over bepaalde producten, hun toepassing of  bestellingen? Ben je bezig met een totaal-verbouwing of grotere werken? Vraag gerust een offerte aan!
Aarzel niet ons te contacteren.