Sanitair

Ecotechnieken kan ook instaan voor de installatie van toe- en afvoerleidingen voor sanitair en de plaatsing van de sanitaire toestellen van jouw keuze.

Stappenplan

We starten met een plan van de woning om de sanitaire toe- en afvoerleidingen te tekenen.

Na goedkeuring kan je als klant langsgaan bij één van onze leveranciers om de gewenste sanitaire toestellen uit te kiezen.

Eenmaal een keuze gemaakt, gaan wij over tot het plaatsen van de leidingen en het installeren van de gekozen toestellen.

Regenwater

Afhankelijk van de mogelijkheden opteren we bij Ecotechnieken steeds voor een sanitair systeem hoofdzakelijk op regenwater. Hiermee bedoelen we dat de boiler op regenwater wordt aangesloten en er bijgevolg uit alle (meng)kranen in de woning regenwater komt.

Om op bepaalde plaatsen zoals de keuken en/of de badkamer toch drinkbaar water te voorzien dient er een extra koudwaterkraantje te worden voorzien die is aangesloten op stadswater. Op deze manier kan je optimaal gebruik maken van het regenwater die beschikbaar is.

Onze huismerken

Premies

Fotogalerij

Sanitair & waterbesparing

Een vraag? Persoonlijk advies nodig?

Vragen over bepaalde producten, hun toepassing of  bestellingen? Aarzel niet ons te contacteren. In onze toonzaal in Diksmuide kan je terecht voor persoonlijk advies.

Ma-Vr 08u-12u & 13u30-16u30
Gesloten op Za, Zo & feestdagen.