Eénkamer ventilatie

Nieuw in ons assortiment: een energiezuinig ventilatietoestel met warmterecuperatie voor één kamer. Deze kan een duurzaam alternatief zijn voor het ventilatie-D systeem en wordt vooral toegepast in de buitenmuur van appartementen, studentenkamers, vakantiewoningen, badkamers, etc... Dit toestel behaalt een warmteterugwinningsrendement tot 97% en zorgt dankzij de ingebouwde filters voor een efficiënte luchtzuivering. Deze warmtewisselaar zorgt voor de juiste vochtbalans en creëert door regeling van de luchtuitwisseling een aangenaam microklimaat.

Toepassing

Het is aan te raden om dit systeem te installeren bijvoorbeeld in een badkamer waar nog geen ventilatie aanwezig is.

Dit toestel is zeer geluidsarm en heeft 3 snelheden (15m³/h=11dBA, 30m³/h=15dBA of 50m³/h=21dBA). De hygrostaat (vochtsensor) zorgt voor een automatische stabilisatie van de luchtvochtigheid. Daarnaast kan dit toestel dankzij de Wifi-functie met uw smartphone of tablet bediend worden.

Het design is zeer compact en dient in een buitenmuur gemonteerd te worden. Hiervoor wordt een ronde opening van Ø160mm gemaakt waar het toestel in wordt geplaatst. De dikte van de muur mag variëren tussen 240 en 500 mm. 

De warmteoverdracht vindt plaats in een warmtewisselaar, waar de warme afvoerlucht het meeste van zijn warmte afgeeft aan de verse toevoerlucht. Warmteterugwinning vermindert warmteverliezen in het koude seizoen. In de zomer is het proces omgekeerd - de gekoelde uitlaatlucht transporteert een deel van de opgeslagen koude naar de warme toevoerlucht.

    Power: 4,45 Watt lage stand - 7,06 Watt hoge stand

    Voltage: 100-230 Volt / 50-60 Hz

    Amperage: 0,035A lage stand - 0,059A hoge stand

    Toeren: 800 RPM lage stand - 1900 RPM hoge stand

    EC Motor uitgerust met kogellagers getest op +30.000 uur

    Voldoet aan de ERP 2018 (energie-efficiëntie) norm

Videogalerij

Een vraag? Persoonlijk advies nodig?

Vragen over bepaalde producten, hun toepassing of  bestellingen? Aarzel niet ons te contacteren. In onze toonzaal in Diksmuide kan je terecht voor persoonlijk advies.

Ma-Vr 08u-12u & 13u30-16u30
Gesloten op Za, Zo & feestdagen.