Textuur

Structuurverf kan je muren/plafonds een verrassend effect geven. Afhankelijk van hoe je de verf aanbrengt (welke richting je schildert met de papborstel) kan je een heleboel verschillende patronen bekomen, van rechte lijnen tot draaiende gofbewegingen. Dankzij de dikte van de verf dekt deze zeer goed. Eén laag schilderen is meestal voldoende.
Een bijkomend voordeel van structuurverf is dat het oneffenheden en onvolkomenheden in de ondergrond eenvoudig wegwerkt.

Leemverf T-paint

T- Paint is een leem-structuurverf voor binnengebruik. De T staat voor textuur, die wordt bekomen door speciaal geselecteerde leem te mengen met grof zand en pigment. Deze verf is toepasbaar op effen en op ruwe ondergronden zoals bakstenen.

Gezien deze verf hoofdzakelijk bestaat uit leem is ze extreem dampopen en vochtregulerend wat resulteert in een aangenaam en gezond leefklimaat. Daarnaast helpt ze ook om de akoestiek in de ruimte te verbeteren.

T- Paint is beschikbaar in 8 mooie basiskleuren die, indien gewenst, onderling mengbaar zijn of je kan opteren voor het bijkleuren van de verf met een poederpigment voor een persoonlijk resultaat. Belangrijk is om gladde ondergronden eerst voor te behandelen met de primer Tierrafino contact (met korrel) of de contact fijn (zonder korrel). De T-paint zelf komt in poedervorm in een emmer, klaar om water aan toe te voegen en te schilderen. 

Kalei

 

Leemverf T-Paint

Kalei