Drinkwaterfilter

Om water om te drinken nog beter te gaan filteren kan je een extra filter installeren, meer bepaald een keramische filter. Op die manier kan je op een gebruiksvriendelijke, compacte en milieuvriendelijke manier je water verder gaan filteren tot drinkbaar water.

Dankzij zijn compactheid past een dergelijke filter perfect onder het aanrecht, rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. 

Belangrijk hierbij is om een extra kraantje te voorzien bij de spoelbak. 

Details

Het filtersysteem is beschikbaar in BPA-vrij plastic van voedingskwaliteit of roestvrij staal

Door het snelwisselontwerp kunt u makkelijk het toestel installeren alsook de filterkaarsen op een hygiënische en eenvoudige manier kuisen of vervangen.

De keramische filter kan u tot 300 liter per uur* aan verfrissend, proper drinkwater bezorgen dankzij de lange levensduur en makkelijke reining van de filter. (*afhankelijk van de waterkwaliteit, graad van filterkaars en de waterleidingdruk)

Net door het compacte en ruimtebesparende ontwerp, kunnen dit type waterfilters direct onder het aanrecht aangesloten worden op de koud watertoevoer. 

BELANGRIJK: een afzonderlijke koudwaterkraan is een vereiste voor alle waterfilters onder het aanrecht.

 

Huismerk

Al sinds 1826 produceert Doulton waterfilters.

Fotogalerij

Een vraag? Persoonlijk advies nodig?

Vragen over bepaalde producten, hun toepassing of  bestellingen? Aarzel niet ons te contacteren. In onze toonzaal in Diksmuide kan je terecht voor persoonlijk advies.

Ma-Vr 08u-12u & 13u30-16u30
Gesloten op Za, Zo & feestdagen.